Dermatude

Dermatude Meta Therapy

Meta Therapy van Dermatude is de enige methode voor huidverbetering die twee aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums.
Een 100% natuurlijke huidverbeteringsmethode, voor zowel de man als vrouw, die direct zichtbare resultaten geeft, zonder dat daar botox, injactables of zelfs plastische chirurgie aan te pas komt.

Het verbetert de algehele conditie van de huid en wordt succesvol ingezet bij de behandeling van fijne lijntjes, diepe (frons)rimpels, kraaienpootjes, wallen, grove poriën, gedehydrateerde huid, verslapte kaaklijn, (acne) littekens, hyperpigmentatie en algehele huidverslapping.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt gewerkt met geavanceerde apparatuur en speciale subjectables waar door het huidvernieuwingsmechanisme word geactiveerd. Met meta therapy worden op een pijnloze manier onzichtbaar microperforaties in de huid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Deze zelf herstellende eigenschap van de huid is een 100%  natuurlijke vorm van huid vernieuwing van binnenuit.

Uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbeterd. Wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt met meta therapie opnieuw geactiveerd. De biologische klok wordt op een 100% natuurlijke manier terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat. Ben je benieuwd hoe het werkt? Bekijk deze korte film over de behandelingen

Kuren

De Meta therapy kuur druurt  3 maanden eerst start u met een kuur van 4 wekelijkse behandelingen. Gedurende deze startkuur ziet u een aanzienlijke huidverbetering optreden. Vervolgens wordt de behandelfrequentie afgebouwd naar 1 behandeling per 2 weken ofwel 4 behandelingen verspreidt over 2 maanden. Als het gewenste resultaat is bereikt kunt u periodiek een behandeling laten uitvoeren om het bereikte resultaat te onderhouden. Tijdens de kuur word aangeraden om de producten van dermatude te gebruiken om zo het beste resultaat te bereiken.

Al na de eerste behandeling ziet en voelt u resultaat. En in kuurverbanden zijn de resultaten verbluffend.

Kennismakingsbehandeling                                 € 99,-
Gezichtsbehandeling                                           € 120
Gezichtsbehandeling + rimperbehandeling         € 150
Gezichtsbehandeling + hals decollete                 € 175
Gezichtsbehandeling + hals decollete +              € 200
rimpelbehandeling

Kuur van 4 behandelingen € 550
inclusief 2 rimpelbehandelingen:
Incl. 1 gezichtscreme t.w.v 69,00

Kuur van 8 behandelingen € 1100
Inclusief 4 rimpelbehandelingen:
incl. gratis 4 dermatude producten t.w.v.: € 178,-