IK SKIN PERFECTION

IK SKIN PERFECTION gelooft in een mooiere toekomst met pure schoonheid voor mens, dier en natuur.

Bent u op zoek naar een product voor uw huid waarbij geen geur- en/of kleurstoffen zijn toegevoegd? Vrij van parabenen en minerale oliën en doet wat het zegt, dan passen de producten van IK SKIN PERFECTION het beste bij u!

FASE 01 RESET PROGRAM

Tijdens deze behandeling beginnen we met het resetten van de huid. De combinatie van de ontspannende maar effectieve behandeling en het volledig op uw huid
afgestemde thuisverzorgingsprogramma zorgt ervoor dat de huid in 4 tot 6 weken in balans wordt gebracht en dat het immuunsysteem van de huid hersteld wordt.

60 Min / € 55,-

FASE 02 HEALTHY PROGRAM

Als de huid in balans is gebracht gaan we de huid herstellen. De huid komt vrij van onnatuurlijke stoffen en is in staat zichzelf te regeneren (vernieuwen).
Hierdoor wordt de conditie en het evenwicht van de huid geoptimaliseerd en voorkomen we huidirritaties.

75 Min / € 65,-

FASE 03 PERFECTION PROGRAM

In de derde fase zijn de conditie en het evenwicht van de huid hersteld en worden huidproblemen aangepakt.
In deze fase zal structurele huidverbetering plaatsvinden. De huid wordt intensief behandeld met de unieke serums voor een maximaal resultaat.

90 Min / € 74,50

FASE 04 TOTAL PERFECTION PROGRAM

In de 4e fase bieden we intensieve probleemoplossende (kuur) behandelingen, afgestemd op de behandeling van specifieke huidproblemen en het bieden van doelgerichte huidverbetering. Het complete thuisverzorgingsprogramma is erop gericht de perfecte huidconditie te behouden en de huid op de juiste manier te beschermen.

105 Min / € 90